Verduisterende jaloezieën op maat

Ben je op zoek naar verduisterende raamdecoratie? Overweeg dan eens onze verduisterende jaloezieën op maat. Deze vorm van raamdecoratie is gemaakt om een ruimte echt donker te maken, zodat je bijvoorbeeld goed en diep kunt slapen. Met de juiste montage zijn lichtkieren verleden tijd; hoe dichter op het raam of kozijn, hoe minder kans op zonlicht. 

Naast weinig licht doorlaten hebben jaloezieën die verduisteren ook isolerende eigenschappen. Door de duurzame materialen wordt in de winter de warmte binnenshuis gehouden, en ‘s zomers de warmte buitenshuis. Daarmee zijn verduisterende jaloezieën niet alleen een mooie toevoeging aan het interieur, maar ook een positieve bijdrage aan de energierekening.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

De voordelen van verduisterende jaloezieën

Een verduisterende jaloezie bestaat uit een aantal horizontale lamellen. Deze hangen een stukje van elkaar af, waardoor ze kunnen draaien. Door deze constructie wordt het mogelijk om zelf te kiezen hoe open of dicht je de lamellen wilt hebben. Kies je voor kiertjes, helemaal dicht, of hijs je de jaloezieën juist helemaal op zodat je vrij zicht naar buiten hebt? 

Door te spelen met de jaloezieën kun je ervoor kiezen om licht door de lamellen te laten, maar toch ook privacy te creëren. Of om de lamellen juist helemaal te sluiten, waardoor het écht donker is in de kamer. 

Waarom onze meet- en montageservice?

Ga je zelf de maten van je nieuwe raamdecoratie opmeten? We zien ze graag tegemoet.  Mocht je liever gebruik maken van onze meetservice, dan kan dat via onze chat, door middel van een Whatsappcall of via een afspraak met een van onze verkoopadviseurs. Zij komen gratis bij je langs om op alle gewenste plekken de juiste maten op te nemen.

Indien gewenst plakt de verkoopadviseur hier ook een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan vast. Tijdens dit gesprek neemt hij alle mogelijke stoffen en materialen met je door. Zo weet je zeker dat je geen enkele mogelijkheden overslaat en de door jou uitgekozen producten passen bij de uitstraling van je huis. Wil je de raamdecoratie vervolgens ook door ons laten monteren? Dan rekenen we daarvoor vaste prijzen voor voorrijkosten (€64.50) en montage per product (€29.50).

Zeer geschikt: onze verduisterende jaloezieën

De verduisterende jaloezieën van HxB worden op maat gemaakt. Daardoor zijn ze altijd geschikt voor de ramen waar jij ze wilt hebben. Heb je hulp nodig bij het bevestigen van de verduisterende jaloezieën? Maak dan gebruik van onze montageservice. Zo weet je zeker dat de verduisterende jaloezieën de komende jaren stevig en blijven hangen en echt geen enkel licht binnenlaten als jij dat niet wilt.

Laat je vooral niet verwarren door de wisseling in de termen lamellen en jaloezieën. Lamellen zijn namelijk de stroken in de jaloezieën. Een belangrijk onderdeel van deze raamdecoratie dus. Jaloezieën bestaan zowel horizontaal als verticaal. Bij de verticale variant, waarbij de stroken van boven naar onder hangen, spreken we vaker van lamellen dan van jaloezieën. Maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer.

Verduisterende jaloezieën exact op maat gemaakt

Al onze verduisterende jaloezieën worden door onszelf gemaakt op basis van de door jou opgegeven wensen en maten. Door onze jarenlange ervaring met raamdecoratie kun je vertrouwen op innovatieve en duurzame producten met twee jaar garantie. We vinden het namelijk erg belangrijk dat jij nog lang kunt genieten van jouw nieuwe raamdecoratie.

Al concreet jouw wensen en eisen op een rijtje? Neem dan vooral contact met ons op. Ben je er nog niet over uit wat er uiteindelijk bij jouw ramen komt te hangen? Ook dan horen we graag van je. We kunnen je namelijk goed adviseren over alle mogelijkheden, zodat jouw eindresultaat precies goed wordt.

Samenstellen en prijs berekenen