Over ons

HxB is ontstaan uit de ambitie om raamdecoratie precies goed te maken en daarmee alle kamers in huis van perfecte lichtinval te voorzien. Want raamdecoratie maakt het mogelijk om natuurlijk licht te sturen, om (slaap)kamers te verduisteren en warmte te creëren. Onze passie is ontstaan in 1993 bij de oprichting van M+N Projecten: een inmiddels grote speler op het gebied van duurzame en kwalitatieve zonwering voor bedrijven. Door deze jarenlange ervaring weten de mensen achter M+N Projecten én HxB welke raamdecoratie werkt en welke kwalitatieve oplossingen nodig zijn om het beste licht binnen te laten. Want niets geeft zo veel sfeer als het juiste licht in huis.

Bezoek onze website voor bedrijven
https://mnprojecten.nl/

Waarom HxB?

HxB wil niet alleen raamdecoratie op maat realiseren, maar écht sfeer in huis halen en daarbij het juiste advies geven. Dit doen we door een uitgebreid assortiment aan te bieden, met een ruime keuze aan kleuren, stoffen en materialen. De materialen die wij gebruiken worden al 25 jaar met veel vertrouwen en positieve reacties gebruikt in de projecten van M+N Projecten. Hierdoor weten we zeker dat onze producten lang mee gaan en het gewenste effect in huis creëren Naast sfeer en kwaliteit willen wij ook het verschil maken met onze meet- en montageservice. Meetservice waarin wij gratis langskomen om maten op te nemen en advies te geven, en professionele montageservice waarin onze monteurs ervoor zorgen dat de door jou aangeschafte raamdecoratie hangt zoals het zou moeten doen.

Duitse topkwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen hebben wij gekozen voor een Duits fabrikaat. Door snel te kunnen schakelen garanderen we dat de door jouw aangeschafte producten binnen 10 tot 15 werkdagen bij jou thuis gemonteerd zijn. Uiteraard bepaal jij zelf of dat ook nodig is, of dat de montage, bijvoorbeeld bij een nieuwbouwhuis, nog even uitgesteld moet worden. Wat je ook bestelt en wanneer je het gemonteerd wilt hebben; de kundige mensen van HxB staan voor je klaar voor advies en gewenste montagewerk. Zo doen we dat bij HxB: precies goed.