Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Transparante plisségordijnen op maat

De stoffen van onze transparante plisségordijnen op maat laten veel licht door. Ideaal voor ruimtes waar je overdag veel bent, zoals de keuken en de huiskamer, maar waar je ook graag de nodige privacy wilt hebben.

De transparante plisségordijnen van HxB zijn geschikt voor iedere raampartij. Jij bepaalt hoe ze eruit komen te zien, en hoe je ze op wilt hangen. Uiteraard hangen wij ze ook graag voor je op met onze gratis montageservice.

Weet je al voor welk transparant plisségordijn op maat jij kiest, of heb je juist inspiratie nodig? Op deze pagina vind je al onze producten en de informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Selecteer hieronder je gewenste kleur en begin met de productconfiguratie:
Volledig transparante plisségordijnen

Transparante stoffen laten veel licht door. Hoeveel licht dat precies is hangt af van de stof (enkel of dubbel) en de kleur van de stof. Beide stofsoorten zijn bij HxB in verschillende kleuren te verkrijgen. Nog niet helemaal zeker welke kleur bij jouw interieur past? Vraag dan een aantal gratis kleurstalen aan om thuis te bekijken en te vergelijken. Liever telefonisch advies? Dan staan we klaar om te overleggen over de juiste keuze. Met onze jarenlange ervaring in raamdecoratie weten we jouw wensen en eisen door te vertalen naar de juiste keuze.

Hebben jullie ook een ander soort plisségordijn?

Naast de volledig transparante plisségordijnen hebben we ook lichtdoorlatende en verduisterende plisségordijnen. Het verschil? De mate van transparantie. Heb je plisségordijnen in de slaapkamer nodig? Dan adviseren we altijd de verduisterende om het licht tegen te houden. Zo slaap je lekker in een donkere kamer. Ben je op zoek naar raamdecoratie in de woonkamer of badkamer? Dan is het fijn om het daglicht binnen te laten maar wel te genieten van de privacy die plisségordijnen bieden. Kijk in dat geval eens naar onze lichtdoorlatende of transparante plisségordijnen op maat.

Ruime collectie

Geel, zwart, wit of grijs; HxB heeft verschillende stofkleuren en verschillende materialen. Je vindt ze allemaal in onze real-time productconfigurator, waar je ze kunt vergelijken en opslaan om later nog eens te bekijken. Zoals je ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden in onze ruime collectie. Schroom niet om contact op te nemen als je er niet uitkomt of om gratis kleurstalen aan te vragen om eens rustig thuis te vergelijken.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer