Transparante plisségordijnen op maat

Zoals je misschien al kunt raden laat de stof van onze transparante plisségordijnen op maat veel licht door. Dit is ideaal voor ruimtes waar je overdag veel bent, zoals de keuken en de huiskamer. Tegelijkertijd zorgen ze in deze ruimtes ook voor de nodige privacy. Dat zijn alvast twee voordelen van onze transparante plisségordijnen.

De plisségordijnen van HxB zijn geschikt voor iedere raampartij. Jij bepaalt hoe ze eruit komen te zien, en hoe je ze op wilt hangen. Uiteraard hangen wij ze ook graag voor je op met onze montageservice. Weet je al voor welk transparant plisségordijn op maat jij kiest, of heb je juist inspiratie nodig? Op deze pagina vind je al onze producten en de informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Nu 40% korting!

Gratis advies over alle producten en ramen door ons laten opmeten?

Plan nu direct een gratis bezoek in

Volledig transparante plisségordijnen

Transparante stoffen laten veel licht door. Hoeveel licht dat precies is hangt af van de stof (enkel of dubbel) en de kleur van de stof. Beide stofsoorten zijn bij HxB in verschillende kleuren te verkrijgen. Nog niet helemaal zeker welke kleur bij jouw interieur past? Vraag dan een aantal gratis kleurstalen aan om thuis te bekijken en te vergelijken. Liever telefonisch advies? Dan staan we klaar om te overleggen over de juiste keuze. Met onze jarenlange ervaring in raamdecoratie weten we jouw wensen en eisen door te vertalen naar de juiste keuze.

Volledig transparante plisségordijnen

Naast de volledig transparante plisségordijnen hebben we ook lichtdoorlatende en verduisterende plisségordijnen. Het verschil? De mate van transparantie. Heb je plisségordijnen in de slaapkamer nodig? Dan adviseren we altijd de verduisterende variant om het buitenlicht tegen te houden. Zo slaap je lekker in een donkere kamer. Ben je op zoek naar raamdecoratie in de woonkamer of badkamer? Dan is het fijn om het daglicht binnen te laten maar wel te genieten van de privacy die plisségordijnen bieden. Kijk in dat geval eens naar onze lichtdoorlatende of transparante plisségordijnen op maat.

Over onze transparante plissé gordijnen

Het woord plissé komt uit de Franse taal en betekent ‘geplooid’. Dit geeft ook meteen de unieke eigenschap van plisségordijnen weer: de mogelijkheid om de stof zoals een harmonica in- en uit te vouwen. In ons ruime assortiment hebben we rekening gehouden met alle verschillende soorten ramen en wensen van klanten. We zijn dan ook erg enthousiast over onze Top down Bottom up plisségordijnen en honingraat plisségordijnen. Het honingraat plisségordijn is voorzien van een dubbele stof en zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie draagt daardoor bij aan een lagere energierekening. Het Top down Bottom up plisségordijn is van twee kanten te bedienen, waardoor je zelf beslist op welke hoogte je de raamdecoratie wilt hebben. Deze zijn dan ook erg geschikt als draai-kiepraam plisségordijn en als plisségordijn voor kunststof kozijnen.