Warmtewerende rolgordijnen van HxB

Zonnige zomers en warme dagen: de meeste mensen houden van lekker buiten zijn met mooi weer. Helaas betekent mooi weer buiten vaak ook hitte binnen. Zeker wanneer een hittegolf heerst en je geen airco in huis hebt. HxB heeft daar een mooie oplossing voor: warmtewerende rolgordijnen. 

Deze rolgordijnen, die de warmte buitenshuis houden, zijn perfect voor de slaapkamer. Met deze vorm van raamdecoratie maak je direct een einde aan benauwde nachten en warme ochtend. Ook voor de woonkamer en de keuken zijn warmtewerende rolgordijnen natuurlijk erg geschikt. Want hoe fijn is het om tijdens een warme zomer lekker af te kunnen koelen in je eigen huis. Hou de zon buiten met de warmtewerende rolgordijnen van HxB.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Warmtewerend rolgordijn op maat

Onze rolgordijnen, dus ook de warmtewerende variant, zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende stoffen, ophangsystemen en kleuren. Van zwart tot groen, van verduisterend tot semi-transparant en van elektrisch tot rolgordijnen met zijgeleiding. We hebben ze allemaal in ons assortiment. 

Om een keuze te maken uit al die mogelijkheden hebben we een hulpje voor je: onze online productconfigurator. Hierin vind je ons gehele assortiment, klaar om realtime te bekijken en te vergelijken. Zo maak je jouw wensen en eisen gemakkelijk concreet. Kunnen we je nog een handje helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Of vraag een gratis kleurstaal aan om de door jou gekozen kleur nog eens thuis te bekijken.

Onze zonwerende rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een hoop voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te houden met een droge doek. Daarnaast zijn ze ook isolerend. Naast dat ze warmte buiten kunnen houden, kunnen ze ook kou buiten houden in de winter. En daarmee dus ook warmte binnen houden tijdens koude dagen. Dit maakt dat onze warmtewerende rolgordijnen een positieve bijdrage leveren aan de energierekening.

Tot slot zorgen rolgordijnen ervoor dat je volledige controle hebt over de lichtinval en de mate van privacy in je huis. Rol je ze helemaal op, dan heb je veel lichtinval en kan men naar binnen kijken. Rol je ze helemaal naar beneden, dan heb je met een verduisterende stof geen lichtinval en veel privacy. Ben je op zoek naar rolgordijnen voor in de slaapkamer? Overweeg dan vooral onze rolgordijnen met zijgeleiding. Met deze vorm van raamdecoratie heb je nooit meer last van lichtkieren in de slaapkamer.

Warmtewerende rolgordijnen bespreken en bestellen

Heb je jouw gewenst kleur, stof en ophangsysteem gevonden? Bestel dan direct in onze webshop. Ben je er nog niet helemaal uit en heb je hulp nodig van een van onze verkoopadviseurs? Plan dan een gratis en vrijblijvende meet- en adviesafspraak. Wij komen dan bij je langs om alle mogelijkheden met je door te nemen en de maten van je ramen op te nemen. Aangezien we alles op maat maken, is het belangrijk dat de maten van jouw nieuwe raamdecoratie ook echt kloppen. 

Als je een definitieve keuze hebt gemaakt zorgt de verkoopadviseur dat jouw online winkelmandje wordt gevuld met de door jou gekozen producten. Natuurlijk in de juiste kleur en de juiste maat. Nu is het aan jou om aan te geven of we ook de montage voor je mogen verzorgen en te bestellen als je eraan toe bent.

Precies goed laten monteren

Ga je zelf aan de slag met de montage van je warmtewerende rolgordijnen? Dan ontvang je ze binnen 10 tot 15 werkdagen na jouw bestelling. Uiteraard sturen we heldere montageinstructies mee, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Heb je toch nog vragen of hulp nodig? Bel ons dan gerust op.

Gaan wij de montage regelen? Dan komt een monteur, mét jouw nieuwe raamdecoratie, op het afgesproken moment bij je langs. Je hoeft hem alleen maar de weg te wijzen en uit te laten als hij klaar is. En omdat hij alle verpakkingsmaterialen weer meeneemt en jouw huis netjes achterlaat, kun jij direct genieten van jouw nieuwe raamdecoratie: de warmtewerende rolgordijnen die precies goed bij jou passen.

Samenstellen en prijs berekenen