Plisségordijnen zonwerend van HxB

De meeste mensen zijn dol op zonovergoten zomers met warme dagen. Er zit alleen één nadeel aan die lange zomerse dagen: de warme nachten. Want als je geen airco in huis hebt kan het binnen behoorlijk warm worden, en dat is niet bevorderlijk voor de nachtrust. Bij HxB hebben we een oplossing tegen het warme nachten en brandende ochtenden: zonwerende plisségordijnen.

Warmtewerende plisségordijnen hebben isolerende eigenschappen waardoor het in de zomer lekker koel blijft in huis. Tegelijkertijd houden ze ’s winters de warmte in huis. Hierdoor is deze vorm van raamdecoratie erg fijn voor de energierekening. Natuurlijk zijn zonwerende en verduisterende plisségordijnen niet alleen geschikt in de slaapkamer. Ook in de woonkamer of in de keuken kan het erg fijn zijn om de zomerse zon buiten te houden.

Nu 40% korting!

Maak een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Online plisségordijnen vergelijken

Onze plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en uitvoeringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Top down Bottom up plisségordijn of een honingraat plisségordijn? Het Top down Bottom up plisségordijn is van twee kanten te bedienen, waardoor je zelf beslist op welke hoogte de raamdecoratie hangt. Hierdoor kan het plisségordijn klein en onopvallend zijn op bewolkte dagen, maar ook groot en warmtewerend op zonnige dagen. 

De honingraat plissé is voorzien van een dubbele stof en zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Beide varianten bekijk en vergelijk je gemakkelijk in onze online productconfigurator. Hier vind je ons gehele assortiment zodat je jouw wensen en eisen concreet kunt maken. Kunnen we je daarbij helpen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Over onze zonwerende plisségordijnen

Het woord plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. Dat geeft meteen de unieke eigenschap van plisségordijnen weer: ze kunnen in- en uitvouwen als een harmonica. Omdat ze klein opgevouwen kunnen worden zijn ze ideaal voor ieder soort raampartij. Daarom hebben we ook draai-kiepraam plisségordijnen in ons assortiment. Daar passen ze namelijk prima bij.

Plisségordijnen voor kunststof kozijnen zijn ook onderdeel van ons assortiment. Omdat men liever niet in deze kozijnen boort, zoals dat bij houten kozijnen wel kan, hebben we zogenaamde klemsteunen ontwikkeld. Deze voeg je gemakkelijk toe aan je bestelling. Deze klemmen zorgen ervoor dat jouw nieuwe plisségordijnen stevig tussen de kozijnen worden geklemd zonder te hoeven boren.

Meet en adviesgesprek met onze adviseurs

Heb je de juiste kleur, stof en ophangsysteem gekozen? Dan is het tijd om de juiste maten door te geven. Mocht je het inmeten niet zelf willen doen, of daar hulp bij nodig hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je door middel van een Whatsappcall, of een gratis meet-en adviesafspraak bij jou thuis.

Tijdens deze afspraak komt een verkoopadviseur bij je langs om alle ramen op te meten en alle mogelijkheden voor zonwerende plisségordijnen met je door te nemen. We horen vaak dat het erg fijn is om de kleuren toch nog even in het echt te zien en naast het interieur te houden. Zo kun je mooi checken of onze zwarte plisségordijnen misschien wel goed bij je passen.

Zonwerende plisségordijnen gemaakt door HxB

Als je een definitieve keuze hebt gemaakt zorgt de verkoopadviseur ervoor dat jouw gekozen producten in je online winkelmandje en in je mailbox terecht komen. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen en aan te geven of je een monteur nodig hebt voor de montage.

Ga je zelf monteren? Dan ontvang je jouw nieuwe warmtewerende plisségordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen bij jou thuis. Wil je het door ons laten doen? Dan plannen we een afspraak met je in. Een monteur komt dan bij je langs op de afgesproken dag om aan de slag te gaan. Je hoeft hem alleen maar de weg te wijzen en te genieten als hij weer weg is. Want als onze monteur klaar is, dan kun jij erop vertrouwen dat jouw nieuwe raamdecoratie precies goed hangt en dat jij er jarenlang plezier van zult hebben.

Samenstellen en prijs berekenen