Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Advies - Meetafspraak

I.v.m. het Corona virus bieden wij je nu een meetafspraak aan via een WhatsApp video call.
In de video call zal onze verkoopadviseur jou ondersteunen in het meten van de raamdecoratie.
Hierdoor ben je verzekerd dat de maatvoering van je product altijd klopt. Voor de keuze van de stof en kleur sturen wij je kleurstalen toe.

Om gebruik te maken van onze gratis meetservice maak je eenvoudig een afspraak via onderstaand contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen. Vervolgens plan je met één van onze adviseurs een afspraak op een voor jou passend tijdstip.

Tijdens het bezoek neemt de adviseur alle kleurstalen en stoffen mee, zodat jij rustig alle mogelijkheden kunt bekijken en bespreken. De adviseur zal er vervolgens voor zorgen dat alle maten opgemeten worden.

De gekozen producten en opgenomen maten krijg je van ons via de mail. Ook plaatsen we de producten en juiste maten in jouw online winkelmandje. Zo hoef je alleen nog maar te checken of alles klopt en bij het afrekenen aan te geven of je gebruik wilt maken van onze montageservice.

Real-time productconfigurator.
Stel je product samen zoals jij het wil.
Prijs berekenen
Indien gewenst, monteren wij ook je raamdecoratie
Lees meer