Rolgordijn wit

Op zoek naar elegante witte rolgordijnen? HxB is jouw go-to bestemming. Onze zorgvuldig ontworpen witte rolgordijnen combineren stijl met functionaliteit. Je combineert namelijk de elegantie van een rolgordijn met het gemakt van het regelen van het licht. Deze witte rolgordijnen ademen een frisse, moderne sfeer in jouw leefruimte! Een rolgordijn op maat nodig? Maak een afspraak voor een gratis meetafspraak!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Rolgordijn verduisterend wit
Rolgordijn verduisterend wit
Rolgordijn lichtdoorlatend wit
Rolgordijn lichtdoorlatend wit
Rolgordijn transparant wit
Rolgordijn transparant wit
Cassette rond
Cassette rond
Cassette vierkant
Cassette vierkant

Waarom kiezen voor rolgordijn wit

Wij leveren onze witte rolgordijnen op maat of in standaard maten, met een uitgebreide keuze aan stoffen en materialen. Met 25 jaar ervaring, kiezen we enkel voor materialen van vertrouwde kwaliteit. Onze meet- en montageservices bieden professionele ondersteuning, zodat jij zorgeloos geniet. Kies voor een wit rolgordijn en breng een frisse, moderne look in jouw huis.

De voordelen van HxB:

Rolgordijnen in diverse stoftransparanties:

Ontdek rolgordijnen in verschillende stoftransparanties: verduisterend, semi-transparant en transparant. Elke stofsoort heeft unieke voordelen, waardoor je de perfecte balans tussen lichtinval en privacy vindt.

Op maat gemaakte raamdecoratie:

Bij HxB creëren we raamdecoratie geheel op maat, afgestemd op jouw unieke smaak en behoeften. Dit zorgt ervoor dat de rolgordijnen naadloos aansluiten in jouw ruimte.

Deskundig advies en gratis meetafspraak:

Profiteer van een kosteloze advies- en meetafspraak, waarbij een ervaren expert je begeleidt door alle keuzemogelijkheden zoals kleuren, stoffen, en materialen. Zo maken we de keuze voor jouw raamdecoratie eenvoudiger.

Gratis kleurstalen:

Vraag gratis kleurstalen aan om een beter beeld te krijgen van hoe de verschillende kleuren en materialen er in jouw leefruimte uitzien.

Witte rolgordijnen of witte duo rolgordijnen?

Of je nu kiest voor een strakke look met rolgordijnen of voor meer flexibiliteit in lichtregeling met duo rolgordijnen, bij HxB hebben we beide opties. Ontdek onze collectie en vind het perfecte rolgordijn voor jouw ruimte!

Welke maat rolgordijn heb ik nodig?

Bij HxB bieden we een breed scala aan rolgordijnen in diverse soorten en maten. We excelleren in het op maat maken van rolgordijnen en andere raamdecoraties. Onze experts staan voor je klaar om je te assisteren bij het kiezen van het perfecte rolgordijn voor jouw woon- of slaapkamer.

 

Raamdecoratie voor schuine ramen?

Heb je thuis schuine ramen of in een andere vorm? Dan kunnen wij door middel van een gratis meetafspraak de juiste raamdecoratie adviseren. Voor rolgordijnen is het helaas niet mogelijk om op schuine ramen te installeren. Wel bij dakramen!

 

Samenstellen en prijs berekenen