Rolgordijnen wit van HxB

Ben je op zoek naar rolgordijnen die overal en in elke kamer passen? Ga dan voor de witte rolgordijnen van HxB. De kleur wit komt namelijk overal goed tot z’n recht. Wit wordt daarom ook wel een zogenaamde basistint genoemd. Deze kleur zorgt voor een frisse, ruimtelijke en lichte uitstraling. 

Dat onze witte rolgordijnen een frisse uitstraling geven betekent niet dat ze veel licht binnenlaten. Dit hangt namelijk erg af van de stof die je kiest. Ga je voor onze verduisterende rolgordijnen, dan zorgt zelfs de witte variant ervoor dat je geen lichtinval hebt. Erg fijn voor in de slaapkamer. Kies je voor semi-transparant of helemaal transparant? Dan valt er wel licht in de kamer waar je de witte rolgordijnen hebt hangen. Hoeveel lichtinval en privacy? Dat bepaal je zelf.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Rolgordijn verduisterend wit
Rolgordijn verduisterend wit
Rolgordijn lichtdoorlatend wit
Rolgordijn lichtdoorlatend wit
Rolgordijn transparant wit
Rolgordijn transparant wit
Cassette rond
Cassette rond
Cassette vierkant
Cassette vierkant

Witte rolgordijnen op maat

Onze witte rolgordijnen zijn erg geschikt voor een landelijk of modern interieur. Tegelijkertijd hebben we zo’n ruim assortiment, dat ook onze groene en zwarte rolgordijnen bij jouw interieur zouden kunnen passen. Om er zeker van te zijn dat jij de juiste keuze maakt, die past bij jouw huis en inrichting, hebben we een online productconfigurator ontwikkeld. In deze online tool kun je realtime al onze stoffen, kleuren en materialen met elkaar vergelijken. Heb je een mooie combinatie samengesteld? Sla ‘m dan op of bestel direct.

Heb je witte rolgordijnen nodig voor een specifieker doeleinde? Bijvoorbeeld als rolgordijn voor een dakraam of als elektrische rolgordijnen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze verkoopadviseurs zijn gemakkelijk bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. En met hun jarenlange ervaring is geen uitdaging ze te gek. Wil je de door jou gekozen kleur in het echt bekijken? Bestel dan een gratis kleurstaal of plan een vrijblijvende meet- en adviesafspraak.

Opmeten en uitzoeken met HxB

Tijdens een gratis en vrijblijvende meet- en adviesafspraak komt een verkoopadviseur van HxB bij je langs. Hij laat je dan alle mogelijkheden op het gebied van rolgordijnen zien. Zo weet je zeker dat je alle opties hebt vergeleken en dat je de juiste keuze maakt die past bij jouw wensen en eisen.

En als hij er dan toch is, neemt hij graag alle maten van de ramen voor je op. Omdat we al onze raamdecoratie zelf op maat maken is het namelijk erg belangrijk dat de maten kloppen. Het zou zonde zijn als jouw nieuwe raamdecoratie uiteindelijk niet past of niet goed blijft hangen. Door een meetafspraak met onze adviseurs loop je dat risico in ieder geval niet.

Witte rolgordijnen bestellen en monteren

Heb je een keuze gemaakt? Dan zorgt de verkoopadviseur ervoor dat jouw nieuwe raamdecoratie in je online winkelmandje geplaatst wordt. Als je zelf online al een keuze hebt gemaakt, dan plaats je ze hier natuurlijk zelf in. Je hoeft bij het afrekenen alleen nog maar aan te geven of wij ook de montage mogen verzorgen. En dan: bestellen maar!

Binnen 10 tot 15 werkdagen ontvang je de witte rolgordijnen bij je thuis als je zelf met de montage aan de gang gaat. Mogen wij de montage voor je doen? Dan neemt een monteur de rolgordijnen mee op een afgesproken moment. Hij zal jouw raamdecoratie ophangen en ook al het verpakkingsmateriaal weer meenemen. Heb je rolgordijnen met zijgeleiding besteld? Dan kun je direct genieten van rolgordijnen zonder lichtkieren.

De witte rolgordijnen van HxB

Rolgordijnen hebben een hoop fijne voordelen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren, stoffen en ophangsystemen, waardoor er voor ieder wat wils verkrijgbaar is. Omdat wij bij HxB alles op maat maken mag je vertrouwen op raamdecoratie die past bij jouw wensen en eisen, maar ook duurzaam en innovatief is.

Sommige van onze stoffen zijn tevens isolerend. Dit betekent dat ze in de zomer de warmte buitenhouden, en in de winter warmte juist binnen. Je regelt met rolgordijnen dus niet alleen de mate van privacy en lichtinval, maar je hebt ook nog eens positieve invloed op de energierekening. Onze rolgordijnen zorgen ervoor dat het precies goed is bij jou in huis. 

Samenstellen en prijs berekenen