Duo rolgordijnen antraciet van HxB

Net als al onze andere grijsgekleurde raamdecoratie, zijn ook onze antracieten duo rolgordijnen erg populair. Wat precies het verschil is tussen antracieten en grijze duo rolgordijnen? Dat is een goede vraag! Antraciet is een zeer donkere kleur grijs. Veel donkerder dan bijvoorbeeld zilvergrijs of modern grijs. Deze kleur geeft dan ook weer een heel eigen effect wanneer je deze gebruikt voor raamdecoratie.

Onze antracieten duo rolgordijnen bestaan uit twee banen die elkaar afwisselen: een stofbaan en een gaasbaan. Duo rolgordijnen worden daarom ook wel zebra gordijnen genoemd. Omdat de verschillende banen elkaar afwisselen is de lichtinval iedere centimeter weer anders. Zo heb je zelf de volledige controle over hoeveel licht er door de ramen valt en hoeveel privacy je in huis creëert. Fijn he, die duo rolgordijnen?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Online antracieten duo rolgordijnen vergelijken

Naast de kleur hebben we bij HxB veel verschillende keuzes in stoffen en materialen. Denk daarbij aan lichtdoorlatende stoffen, maar ook verduisterende duo rolgordijnen. Om alle mogelijkheden met elkaar te vergelijken hebben we een online productconfigurator ontwikkeld. Hier vind je al onze opties en vertaal je jouw wensen en eisen realtime door naar jouw perfecte nieuwe raamdecoratie.

Heb je gevonden wat je zoekt? We zijn erg benieuwd of je bij antraciet blijft, of misschien wel erg gecharmeerd bent van onze zwarte duo rolgordijnen of juist de witte duo rolgordijnen. Vraag ook gerust een gratis kleurstaal aan als je niet helemaal zeker bent van de juiste kleur. Met een kleurstaal uit onze productconfigurator bekijk je thuis nog eens goed of de door jou gekozen kleur écht goed bij je interieur past.

Gratis meet- en adviesafspraak

Kom je er niet helemaal uit in onze online productconfigurator? Plan dan een gratis en vrijblijvende meet- en adviesafspraak in met een verkoopadviseur van HxB®. Wij komen dan bij je langs met ons gehele assortiment. Zo kunnen jullie samen alle mogelijkheden bespreken, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. 

Als de adviseur er toch is, neemt hij ook graag de maten van de ramen voor je op. We maken al onze producten op maat, en leveren niet vanuit een magazijn met een standaard voorraad. Jouw nieuwe antraciet duo rolgordijn wordt dus echt een uniek product, en niet een dertien in een ‘kozijn’. 

Over onze antraciet duo rolgordijnen

Met onze rolgordijnen heb je volledige controle over de mate van lichtinval en privacy in je huis. Door de verschillende stoffen, die je gemakkelijk vergelijkt in de online productconfigurator, kies je zelf wat past in welke kamer. Een lichtdoorlatende stof in de woonkamer en keuken, en een verduisterende stof in de slaapkamer. Je hoeft alleen maar te besluiten wat jouw duo rolgordijnen moeten doen. Wij vertalen het graag voor je door naar de perfecte raamdecoratie.

Naast controle over de lichtinval zijn onze antracieten duo rolgordijnen ook isolerend. Dit betekent dat ze zomers de warmte buiten houden, en in de winter juist binnen. Dat levert weer een positieve bijdrage aan de energierekening. Met onze duo rolgordijnen haal je niet alleen kwalitatieve raamdecoratie met veel voordelen in huis, maar ook een sfeermaker voor je interieur.

Veel plezier na de montage

Na jouw bestelling gaan we direct aan de slag met jouw nieuwe duo rolgordijnen. Heb je tijdens de bestelling aangegeven dat wij de montage voor je gaan uitvoeren, dan nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. Ga je zelf monteren? Dan wordt jouw nieuwe raamdecoratie binnen 10 tot 15 werkdagen bij je thuisbezorgd.

Bij montage door HxB zal een monteur op het afgesproken moment langskomen om jouw nieuwe antraciet duo rolgordijn op te hangen. Wijs je hem het juiste raam? Dan zorgt hij ervoor dat jouw nieuwe duo rolgordijnen precies goed komen te hangen.

Samenstellen en prijs berekenen