Duo rolgordijnen grijs van HxB

Van industrieel grijs tot modern grijs: met grijs in jouw interieur ga je zeker mee met de laatste trends. De grijze duo rolgordijnen in onze webshop zijn dan ook ontzettend populair. Niet zo gek, want de kleur grijs is overal mee te combineren en daarnaast in veel verschillende tinten te verkrijgen. Ben jij net zo’n fan van grijs als wij? Bestel dan gemakkelijk een aantal kleurstalen om jouw perfecte kleur te vinden.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Duo rolgordijnen grijs bij jou in huis

De verschillende grijze kleuren hebben we verwerkt in onze zogenaamde zebra gordijnen: duo rolgordijnen waarin stofbanen worden afgewisseld met gaasbanen. Hierdoor is de lichtinval bij iedere centimeter hoger en lager weer anders. Controle over het daglicht bij jou in huis was nog nooit zo gemakkelijk! Naast verschillende tinten grijs hebben we bij HxB ook verschillende stoffen en materialen. Wat denk je bijvoorbeeld van onze verduisterende duo rolgordijnen of gewone duo rolgordijnen. Je vergelijkt alle opties uit onze webshop in onze online productconfigurator. Niet alleen de grijze variant, maar ook de zwarte duo rolgordijnen en de witte duo rolgordijnen.

Heb je hulp nodig om jouw wensen en eisen concreet te maken, of weet je nog niet zeker of je voor duo rolgordijnen of voor normale rolgordijnen gaat kiezen? Schroom dan niet om eens contact op te nemen met onze enthousiaste verkoopadviseurs. Zij staan je graag te woord om jouw uitdaging door te vertalen naar prachtige nieuwe raamdecoratie.

De juiste maten voor goede grijze duo rolgordijnen

Heb je hulp nodig bij de juiste keuze? Plan dan een advies- en meetafspraak in met het team van HxB. Wij komen dan bij je langs, met een volle bus waarin ons hele assortiment terug te vinden is. Zo kun je alle grijze kleuren eens in het echt vergelijken, maar ook alle andere opties bekijken. Misschien passen onze taupe duo rolgordijnen of antraciet duo rolgordijnen wel net zo goed in jouw interieur.

Heb je een keuze gemaakt? Dan kan de verkoopadviseur, als je wilt, ook meteen alle maten opnemen. Zo zorgt hij ervoor dat de door jou gekozen raamdecoratie in je online winkelmandje terecht komt. Je hoeft nu alleen nog maar naar de webpagina te gaan, en te bestellen. O ja: online kun je direct ook aangeven of wij de nieuwe raamdecoratie voor je mogen monteren. Dat doen we namelijk graag.

Raamdecoratie voor ieder raamtype

Bij HxB maken we alle raamdecoratie op maat. Je weet dus zeker, als je bij ons besteld, dat je geen standaard magazijn product krijgt. Omdat we alles op maat maken hebben we voor vele uitdagingen een geschikte oplossing. Zo hebben we zelfs voor lichtkoepels en dakramen passende duo rolgordijnen.

De unieke rolgordijnen, die we helemaal maken op basis van jouw wensen en eisen, zijn van duurzame en innovatieve kwaliteit. Deze weten wij te borgen door onze jarenlange ervaring met raamdecoratie. Je krijgt daarnaast van ons ook twee jaar garantie op alle producten. 

Precies goed hangende grijze duo rolgordijnen

Na jouw bestelling gaan wij direct aan de slag, zodat je jouw nieuwe duo rolgordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen bij je thuis kunt verwachten. Kun je ze voorlopig nog niet monteren, bijvoorbeeld omdat je nieuwe huis nog niet opgeleverd is? Dan spreken we met je af wanneer een geschikt moment is om ze jouw kant op te sturen.

Mogen wij de nieuwe grijze duo rolgordijnen voor je monteren? Dan is een monteur op het afgesproken moment bij je thuis om dit te regelen. Wijs jij hem het juiste raam? Dan kun je binnen no-time genieten van je zebra rolgordijnen met speelse lichtinval.

Samenstellen en prijs berekenen