Duo rolgordijnen taupe van HxB

Duo rolgordijnen zijn een uitstekende toevoeging aan ieder interieur. Ze zorgen ervoor dat je controle hebt over de mate van lichtinval en privacy, en hebben met hun isolerende eigenschappen ook positieve invloed op je energierekening. Maar duo rolgordijnen leveren bovenal extra sfeer in huis.

Onze duo rolgordijnen in de kleur taupe (spreek je uit als toop), geven jouw huis een stijlvolle en moderne uitstraling. Door de grijsbruine tint zijn ze met vele kleuren en stijlen te combineren. Zowel klassiek, modern als landelijke inrichtingen gaan erg goed samen met onze taupe duo rolgordijnen.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Assortiment vergelijken in de productconfigurator

De taupe gekleurde duo rolgordijnen van HxB zijn een veilige en goede keuze wanneer je van experimenten houdt. De grijsbruine tint past namelijk perfect bij zand- of pastelkleuren, maar ook bij contrasterende kleuren. Geef je jouw muren regelmatig een nieuwe kleur of houd je van kleurige meubels? Dan zal deze raamdecoratie altijd tot z’n recht komen bij jou in huis.

Naast taupe kleuren hebben we ook andere kleuren in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze grijze duo rolgordijnen of zwarte duo rolgordijnen? Naast verschillende kleuren hebben we ook verschillende materialen en stoffen waar je uit kunt kiezen. De verduisterende duo rolgordijnen zijn bijvoorbeeld ook erg populair. Je vergelijkt alle opties gemakkelijk in onze online productconfigurator. Ga realtime op zoek naar jouw perfecte raamdecoratie en bestel direct als je deze gevonden hebt.

Over de taupe duo rolgordijnen

Onze taupe gekleurde duo rolgordijnen bestaan uit twee verschillende banen: de stofbanen en de gaasbanen. Deze banen wisselen elkaar af op het rolgordijn. Dit zorgt ervoor dat wanneer je het duo rolgordijn ophijst of laat zakken, iedere centimeter weer en ander soort lichtinval geeft. 

Kies je voor verduisterende stofbanen? Dan zal er weinig tot geen licht binnen vallen, tenzij je de gaasbanen ruimte geeft. Wil je zelf kunnen spelen met de lichtinval in huis? Dan zit je met onze lichtgekleurde en lichtdoorlatende duo rolgordijnen goed. Creëer met de afwisselende gaasbanen en de stofbanen jouw perfecte sfeer in huis.

Taupe duo rolgordijnen kiezen en inmeten

De afmetingen van jouw nieuwe duo rolgordijnen, die bepaal je natuurlijk zelf. Omdat we alles op maat maken is het echter wel heel belangrijk dat we de juiste maten hebben. Vind je het lastig om dit zelf te bepalen? Plan dan een gratis meet- en adviesafspraak. Een van onze verkoopadviseurs komt dan bij je langs om jouw ramen in te meten. Ook wanneer je raamdecoratie nodig hebt voor uitdagende ramen, zoals dakramen of duo rolgordijnen voor draaikiepramen, gaat hij graag voor je aan de slag.

Tijdens deze afspraak is het ook mogelijk om ons gehele assortiment in het echt te bekijken en te vergelijken. Onze collega neemt namelijk alle kleuren en stoffen mee in zijn auto. Is de kleur taupe die je in gedachten had de juiste kleur? Of ben je misschien toch meer gecharmeerd van onze witte duo rolgordijnen? Je weet het meteen tijdens het adviesgesprek.

Leveren en monteren door HxB

Wanneer je jouw wensen en eisen concreet hebt gemaakt en de bestelling bij ons binnen is, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Binnen 10 tot 15 werkdagen kun je jouw nieuwe raamdecoratie verwachten. Wil je dat wij de montage verzorgen? Geef dit dan vooral aan tijdens het bestellen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.  

Op een afgesproken moment komt een monteur dan bij jou thuis. Laat je hem binnen zodat hij aan de slag kan? Hij zorgt ervoor dat jouw nieuwe taupe duo rolgordijnen precies goed komen te hangen.

Samenstellen en prijs berekenen