Duo rolgordijn draaikiepraam, een precies goede oplossing van HxB

Heb je thuis een draai-kiepraam? Zo’n raam dat niet alleen draait maar ook kiept? Dat komt goed uit. HxB heeft daar namelijk de juiste oplossing voor: onze duo rolgordijnen voor draai-kiepramen, volledig op maat gemaakt. Wij vertalen jouw wensen en eisen door naar concrete raamdecoratie die gegarandeerd sfeer in huis zullen brengen. 

In ons assortiment hebben we een heleboel mogelijkheden. Kleuren, soorten en materialen: voor alle wensen hebben wij een optie aanwezig. Om deze allemaal te kunnen vergelijken hebben we een online productconfigurator ontwikkeld. Hier bekijk je ons gehele assortiment aan duo rolgordijnen. Zien we je daar?

Nu 40% korting!

Maak een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Over draaikiepramen met duo rolgordijnen

Draai-kiepramen staan ook wel bekend als kiep-kantelramen. Deze innovatieve mogelijkheid kom je in steeds meer (nieuwe) huizen tegen. Niet zo gek, want ze zijn ontzettend praktisch. Wil je het huis door laten luchten? Dan zet je de ramen als vanouds lekker wagenwijd open. Liever een beetje frisse lucht binnen, dan gebruik je gemakkelijk de kiep-mogelijkheid.

Omdat een draai-kiepraam twee kanten op beweegt vragen ze om een speciale vorm van raamdecoratie. Je kunt namelijk niet één groot rolgordijn voor je ramen hangen. Dan gaat het draai-kiepraam niet meer goed open. Daarom heeft HxB speciale duo-rolgordijnen voor draai-kiepramen ontwikkeld. Deze worden bevestigd op het specifieke raam, met behulp van zijgeleiders. De zijgeleiders zorgen ervoor dat het duo-rolgordijnen netjes in z’n baan blijft, ook als het raam op de kiepstand staat.

Duo rolgordijnen bevestigen aan draai-kiepramen

Nog een voordeel van onze duo rolgordijnen voor draai-kiepramen is het feit dat je niet hoeft te boren om de duo rolgordijnen te bevestigen. Met onze speciaal ontwikkelde klemmen, die je bijbesteld op de website, zet je de duo rolgordijnen vast zonder te boren in je kunststof kozijnen.

Duo rolgordijnen zijn dus geschikt voor iedere ruimte met een draai-kiepraam. Van verduisterend duo rolgordijn in de slaapkamer, tot een wit duo rolgordijn of taupe duo rolgordijn in de huiskamer of keuken. Ben je echt op zoek naar iets speciaals? Bekijk dan eens onze zwarte duo rolgordijnen in onze online productconfigurator. Deze zorgen voor een interessant contrast in de kamer waar je ze ophangt.

Ook wel bekend als zebra rolgordijnen

Duo rolgordijnen staan ook wel bekend als zebra rolgordijnen. Waarom? Omdat ze bestaan uit twee banen die elkaar afwisselen: stofbanen en gaasbanen. Tijdens het in- en uitrollen schuiven deze banen langs elkaar heen, waardoor iedere centimeter hoger of lager zorgt voor een ander soort lichtinval en andere mate van privacy. Je hebt dus twee keer zo veel controle als bij een ‘normaal’ rolgordijn!

In onze online productconfigurator zie je terug hoe deze afwisselende banen er precies uitzien. De kleur van jouw nieuwe duo rolgordijnen bepaalt uiteindelijk de mate van lichtinval. Wit en lichtdoorlatend geeft natuurlijk veel meer licht dan grijze duo rolgordijnen met een verduisterende stof.

Innovatief, duurzaam en op maat

Heb je jouw perfecte duo rolgordijnen voor draai-kiepramen gevonden in onze webshop? Bestel snel en ontvang ze binnen 10 tot 15 werkdagen bij jou thuis. Wil je dat wij de montage verzorgen? Dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces, en bellen we je zo snel mogelijk voor het plannen van een afspraak. Ga je de montage zelf doen? Dan sturen we de duo rolgordijnen naar je op met handige instructies.

Met de duo rolgordijnen voor draai kiepramen van HxB kies je voor topkwaliteit, gefabriceerd door ervaren mensen met jarenlange ervaring. Wij zorgen ervoor dat jij duurzame en innovatieve producten met twee jaar garantie ontvangt. We willen namelijk graag dat jij de juiste sfeer in huis haalt, en hier nog jarenlang precies goed van kunt genieten.

Samenstellen en prijs berekenen