Rolgordijnen met motief of print

Zwart, groen, wit of roze? We hebben veel verschillende kleuren in ons assortiment. Sommige mensen willen naast een mooie kleur echter ook een fleurig motief. Ben jij op zoek naar een decoratief rolgordijn met een authentieke en hippe uitstraling? Dan zijn onze rolgordijnen met motief vast en zeker een mooie toevoeging aan jouw interieur. 

In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod aan motieven, kleuren en vormen. De rolgordijnen leveren daardoor niet alleen een bijdrage aan comfort, maar zijn ook een bijzondere blikvanger in de ruimte waar ze komen te hangen. Kleurige streepjes, natuurlijke details of romantische printen? Daag ons maar uit met jouw wensen en eisen. Samen creëren we voor jou de perfecte raamdecoratie in huis

Nu 40% korting!

Maak een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Welk rolgordijnen met motief is geschikt?

Omdat ons assortiment motieven (of dessins) minstens net zo uitgebreid is als de verschillende kleuren, hebben we een online productconfigurator ontwikkeld. Hierin bekijk en vergelijk je al onze mogelijkheden. Per stof, zoals verduisterend of transparant, hebben we namelijk ook weer verschillende motieven. Heb je iets gevonden wat je bevalt? Sla de rolgordijnen dan op om later nog eens te bekijken, of bestel ze direct in de juiste maten.

Heb je echter nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze ervaren adviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken en de juiste raamdecoratie te vinden. Bij hen bestel je ook gemakkelijk een gratis kleurstaal, of plan je een gratis en vrijblijvende meet- en adviesafspraak.

Meten en bestellen met HxB

Tijdens een meet- en adviesafspraak komt een adviseur van HxB® bij je langs met ons gehele assortiment bij de hand. Zo kun je alle motieven die we hebben in het echt bekijken en vergelijken. Het fijne van dit thuis doen, is dat je een motief ook meteen naast je meubilair kan houden. Klopt de kleur en de uitstraling met wat je in gedachten had?

Als de adviseur er dan toch is, neemt hij ook alle raammaten voor je op. Aangezien we alles precies op maat maken, en dus niet leveren vanuit een standaard voorraad, zijn de juiste maten ontzettend belangrijk. Onze adviseurs hebben hier zo veel ervaring mee, dat ze ook moeiteloos de maten voor een lichtkoepel of dakraam voor je opmeten.

Duurzame en innovatieve rolgordijnen met patroon

Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij voor je aan de slag zodra je bestelling binnen is. Door onze jarenlange ervaring kun je erop vertrouwen dat we duurzame en innovatieve rolgordijnen vervaardigen, dat je twee jaar garantie krijgt en dat jouw raamdecoratie binnen 10 tot 15 werkdagen bij jou thuis wordt geleverd.

Wil je de montage door ons laten verzorgen? Dan nemen we na jouw bestelling direct contact met je op voor het maken van een afspraak. Onze monteur neemt de raamdecoratie dan mee als hij langskomt voor de montageafspraak. Ga je zelf aan de slag? Dan krijg je van ons heldere montageinstructies waar het vast en zeker mee gaat lukken.

Over onze rolgordijnen met motief

Het fijne aan rolgordijnen met motief is dat ze in iedere kamer een creatieve eyecatcher zijn. Hierdoor is deze vorm van raamdecoratie erg toegankelijk. Van subtiel motiefje in de badkamer, tot een groot en contrasterend motief in de woonkamer. We zijn benieuwd waar jij voor kiest.

Rolgordijnen met motief zijn daarnaast niet alleen een mooie eyecatcher, maar ook een populaire vorm van raamdecoratie met vele voordelen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, isolerend en warmtewerend én ze zorgen voor controle over de mate van lichtinval en privacy. Dit maakt onze rolgordijnen precies goed voor ieder huishouden.

Ga jij voor de precies goede rolgordijnen met motiefjes van HxB?

Samenstellen en prijs berekenen