Roljaloezieën van HxB

Roljaloezieën zijn een vak apart in de wereld van rolgordijnen. Deze vorm van raamdecoratie, die ook wel bekend staat als duo rolgordijnen of multishades, zijn opgebouwd uit twee lagen. Deze twee lagen zijn voorzien van transparante banen, afgewisseld met stofbanen. Tijdens de bediening met het koord bewegen deze twee banen langs elkaar waardoor de lichtinval steeds verschillend is.

De roljaloezieën hebben dezelfde fijne voordelen als onze jaloezieën en andere rolgordijnen. Met roljaloezieën op maat bepaal je zelf de lichtinval en de mate van privacy. Door de duurzame stoffen zijn de roljaloezieën ook isolerend, waardoor de warmte in de zomer en de kou in de winter buiten blijft. Ben je al overtuigd van deze gestreepte raamdecoratie?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Roljaloezieën geheel op maat gemaakt

Onze roljaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Van semi-transparant tot een variant met verduisterende stof. Hierdoor zijn ze erg veelzijdig en geschikt voor iedere ruimte in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwarte verduisterende roljaloezieën in de slaapkamer, of witte semi-transparante roljaloezieën in de keuken. Het kan allemaal met het assortiment van HxB.

Het gehele assortiment vind je terug in onze online productconfigurator. Hier kun je realtime alle opties met elkaar vergelijken. Heb je een goeie kleur en de juiste stof gevonden? Sla het product dan op om later nog eens te bekijken of bestel direct. Moeten er nog wat twijfels weggenomen worden? Bestel dan een gratis kleurstaal of neem contact op om een geheel vrijblijvend en gratis meet- en adviesgesprek in te plannen met een van onze verkoopadviseurs.

Roljaloezieën meten, kiezen en bestellen

Tijdens een gratis meet- en adviesgesprek komt een verkoopadviseur van HxB bij je langs om alle ramen op te meten en alle mogelijkheden met je door te nemen. Een goed moment om de door jou gekozen kleuren te vergelijken met jouw interieur en om te checken of die ene kleur wel écht goed bij jouw meubels past.

Als je een definitieve keuze hebt gemaakt zorgt de verkoopadviseur ervoor dat de door jou gekozen raamdecoratie in jouw online winkelmandje terecht komt en dat je een overzicht in de mail ontvangt. Je hoeft nu alleen nog maar online aan te geven of wij het ook voor je mogen monteren, en op bestellen te klikken. Zo simpel is het.

Over onze roljaloezieën

Na jouw bestelling gaan we direct aan de slag. In onze fabriek werken mensen met vele jaren ervaring, waardoor we kennis kunnen omzetten tot duurzame en innovatieve raamdecoratie. Je krijgt jouw nieuwe raamdecoratie vervolgens binnen 10 tot 15 werkdagen thuisgestuurd, met daarbij twee jaar garantie op alle producten.

Omdat wij alles op maat maken kunnen we bijna alles realiseren. Onze verkoopadviseurs hebben alle vragen al eens gehoord en vinden bij iedere twijfel de juiste oplossing. Het fijne aan roljaloezieën is dat ze in iedere kamer passen, waardoor het een heel toegankelijk product is. Een klein rolgordijntje in de badkamer, of juist een groot, breed rolgordijn voor een grote raampartij in de woonkamer. Niets is te gek. Daag jij onze verkoopadviseurs uit om de perfecte raamdecoratie voor jou samen te stellen?

Raamdecoratie monteren en onderhouden

Ga je zelf aan de slag met de montage? Dan krijg je van ons heldere montageinstructies zodat je na de levering aan de slag kunt. Laat je het door ons verzorgen? Dan is een monteur op het afgesproken moment bij jou thuis om aan de slag te gaan. Deze afspraak kunnen we natuurlijk ook nog even uitstellen, mocht jouw nieuwe huis bijvoorbeeld nog niet klaar zijn.

De monteur zorgt ervoor dat jouw nieuwe roljaloezieën goed komen te hangen en dat je na zijn vertrek meteen kunt genieten. Je houdt de roljaloezieën lekker fris door ze regelmatig helemaal uit te rollen, af te stoffen met een droge microvezeldoek en eventueel met een klamme doek af te nemen. Zo blijven ze precies goed.

Samenstellen en prijs berekenen