Lichtdoorlatende duo rolgordijnen op maat

De lichtdoorlatende duo rolgordijnen van HxB zijn ideaal voor een speelse lichtinval. Met deze duo rolgordijnen op maat laat je gemakkelijk twee stoflagen langs elkaar bewegen. Hierdoor verschuiven de banen op het rolgordijn en bepaal je gemakkelijk de gewenste lichtinval en mate van privacy.

Deze soort rolgordijnen zijn tegenwoordig erg populair en passen bij iedere woonstijl en interieur. Weet jij al concreet wat je wil? Neem van vooral contact met ons op. Nog niet helemaal voor de bril wat jouw eisen en wensen zijn? Lees dan verder, bekijk onze producten of vraag een gratis kleurstaal aan.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Meer privacy en voldoende licht

Een lichtdoorlatend duo rolgordijn is ideaal voor het creëren van extra sfeer en het verhogen van de privacy. Met deze raamdecoratie heb je geen last meer van gegluur door voorbijgangers, maar geniet je wel van daglicht in huis. Twijfel je nog over een onze lichtdoorlatende duo rolgordijnen? Niet nodig. Wij helpen jou om de juiste kleuren en materialen te kiezen, zodat jij met alle mogelijke informatie de lichtinval en mate van privacy kunt bepalen.

Lichtdoorlatende duo rolgordijnen laten monteren

Natuurlijk wil je graag dat jouw toekomstig duo rolgordijnen goed passen én stevig vast zitten. Kies in dat geval voor onze montageservice wanneer je niet zelf met de schroevendraaier aan de slag wilt. Wij zorgen er dan voor dat het lichtdoorlatende duo rolgordijn past op de ramen van jouw huis en langdurig blijft hangen. Alle raamdecoratie van HxB is gemaakt van hoge en duurzame kwaliteit. Met onze 25 jaar ervaring zorgen we ervoor dat jij jarenlang van deze kwaliteit kan genieten.

 

Op maat gemaakt van Duits fabricaat

Al onze rolgordijnen, dus ook de lichtdoorlatende duo rolgordijnen, worden op maat gemaakt van Duits fabricaat. Je mag dus vertrouwen op hoge en degelijke Duitse kwaliteit met twee jaar garantie. Liever minder licht en nóg meer privacy? Bekijk dan ook eens onze verduisterende duo rolgordijnen. Ook deze zijn van dezelfde kwaliteit. Weet je niet zeker welk rolgordijn waar moet komen? Neem dan vooral contact op met onze adviseurs om een vrijblijvend advies in te winnen.