Maatwerk horizontale houten jaloezieën

Wanneer kies je voor een horizontale jaloezie van hout? Wanneer je op zoek bent naar houten jaloezieën die perfect zijn afgestemd op jouw huis en interieurstijl. 

Omdat kiezen uit zo’n ruim assortiment best een uitdaging kan zijn, hebben wij een online productconfigurator ontwikkeld. In deze configurator is het mogelijk om alle soorten houten jaloezieën met elkaar te vergelijken. Zwarte houten jaloezieën, houten jaloezieën in het wit of houten jaloezieën grijs. Realtime vergelijk je alle verschillende maten, in combinatie met verschillende kleuren.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Zwart
Zwart
Antraciet
Antraciet
Wit
Wit
Off-white
Off-white
Taupegrijs
Taupegrijs
Grijs
Grijs
Lichtgrijs
Lichtgrijs

De voordelen van horizontale houten jaloezieën

Op het web worden veel verschillende soorten raamdecoratie aangeboden. Hierbij worden de termen jaloezieën en lamellen vaak door elkaar heen gebruikt. Maar wat is nou eigenlijk het verschil?

Eigenlijk is er geen verschil. Lamellen zijn namelijk de stroken ín de jaloezieën, en dus een belangrijk onderdeel van deze vorm van raamdecoratie. Horizontale houten jaloezieën, die van links naar rechts hangen, vind je vaak terug onder de naam jaloezie. De verticale variant, waarbij de lamellen van onder naar boven hangen, worden meestal aangeduid als lamellen.

Zowel de horizontale als verticale houten raamdecoraties zijn erg populair. Ze zijn namelijk erg gemakkelijk schoon te houden, waarborgen je privacy en beschermen tegen tocht in huis. Daarnaast geven de lamellen je volledige controle over de hoeveelheid licht die je binnen wilt laten vallen.

Kiezen, bestellen en afwachten

De raamdecoratie van HxB worden altijd op maat gemaakt. Om dit te kunnen doen hebben we van jou de benodigde afmetingen nodig. We helpen je daar graag mee met behulp van een Whatsappcall of via onze chat. Wil je liever de hulp van onze verkoopadviseurs bij jou thuis? Maak dan online een afspraak voor een meet- en adviesgesprek. Eén van onze verkoopadviseurs komt dan bij je langs om alle gewenste maten op te nemen en alle mogelijke combinaties voor horizontale jaloezieën van hout met je door te nemen en te vergelijken.

De opgemeten maten krijg je, samen met de raamdecoratie die je hebt gekozen, via de mail toegestuurd. Daarnaast plaatsen we ze alvast in jouw online winkelmandje. Je hoeft daarna alleen nog maar te bestellen en af te wachten!

Hoge kwaliteit horizontale houten jaloezieën

Na jouw bestelling gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Binnen 10 tot 15 werkdagen, wanneer wij de bestelling hebben afgerond, wordt jouw raamdecoratie naar jou opgestuurd. Volledig op maat gemaakt en klaar om opgehangen te worden.

Ga je zelf aan de slag met de montage? Dan krijg je heldere montage instructies van ons. Uiteraard zijn onze verkoopadviseurs bereikbaar voor vragen, mocht je er niet helemaal uitkomen. Wil je de montage door ons laten uitvoeren? Dan komt de monteur de horizontale jaloezieën brengen én installeren. 

HxB; jarenlange ervaring in raamdecoratie.

Met 25 jaar ervaring in het vak weten we hoe de juiste raamdecoratie jouw huis en inrichting sfeer en uitstraling kan geven. Omdat we dagelijks mensen van nieuwe houten horizontale jaloezieën voorzien hebben we alle vragen al eens gehoord en beantwoord. Daardoor weten we jouw wensen en eisen door te vertalen naar jouw perfecte raamdecoratie. En daarmee geniet je bij HxB meteen van de juiste service en een garantietermijn van twee jaar. Bovendien mag je vertrouwen op duurzame kwaliteit. Daar hechten we namelijk veel waarde aan. 

Van vergelijken in onze online configurator tot het opruimen van het laatste plastic na de montage; wij zorgen ervoor dat jouw houten jaloezieën 50mm precies goed is. Zo doen we dat bij HxB®.

Samenstellen en prijs berekenen