Houten jaloezieën in de kleur antraciet

De kleur antraciet is, net als andere grijstinten, een ontzettend populaire kleur in het interieur. Niet zo gek, want deze veelzijdige kleur is met bijna alles te combineren. Van meubels tot muur en van accessoires tot vloer; antraciet stelt nooit teleur. 

Daarom besloten we bij HxB de kleur antraciet ook toe te voegen aan onze assortiment houten jaloezieën. De combinatie jaloezie, antraciet én hout kun je namelijk overal kwijt; in de slaapkamer, in de woonkamer, in de keuken en zelfs in de badkamer. Geniet daarmee ook meteen van de voordelen van houten jaloezieën: gemakkelijk schoon te maken, goede bescherming tegen tocht en controle over de lichtinval in huis. Ben je al overtuigd? Bestel dan direct jouw nieuwe raamdecoratie.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Online jaloezieën bekijken en vergelijken

Naast onze antraciet gekleurde jaloezieën hebben we ook andere kleuren in ons assortiment. Denk daarbij aan houten jaloezieën wit, houten jaloezieen zwart, houten jaloezieën grijs of in de kleur crème. Omdat kiezen soms best lastig is, hebben we een online productconfigurator ontwikkeld. Hierin is het mogelijk om alle opties met elkaar te vergelijken. Dus niet alleen de kleuren, maar ook de materialen en de systemen waarin de houten jaloezieën zich bewegen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze ladderbanden. Deze zijn verkrijgbaar in 25mm, maar ook in de extra brede 38mm.

Heb je een mooie combinatie gevonden? Bestel dan direct of sla ‘m op om het op een later moment nog eens te bekijken. Heb je nog vragen of twijfels? Ons team van verkoopadviseurs staan voor je klaar om te helpen en om vragen te beantwoorden.

Inmeten tijdens een meet- en adviesgesprek

Wanneer je houten jaloezieën in huis wilt aanschaffen hebben we de maten van de ramen nodig. Om dit goed te doen geven we je graag instructies via de chat, e-mail of door middel van een Whatsappcall. Wil je liever dat één van onze verkoopadviseurs het inmeten voor je doet? Maak dan een afspraak voor een gratis meet- en adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek zal een verkoopadviseur bij je langskomen en alle gewenste maten opnemen. Mocht je nog niet helemaal zeker zijn over je nieuwe raamdecoratie, plak aan dit bezoek dan een gratis adviesgesprek vast. De verkoopadviseur neemt dan alle materialen en kleuren mee, zodat jullie samen alle mogelijkheden kunnen bespreken. Tijdens dit gesprek kun je de kleuren direct vergelijken met de kleuren in huis. Ga je uiteindelijk voor de antraciet gekleurde jaloezie?

Ervaring met kwaliteit en duurzaamheid

Als je jouw nieuwe raamdecoratie hebt gekozen gaan wij aan de slag met jouw bestelling. Wij hebben jarenlange ervaring met kwaliteit en duurzaamheid en weten jouw wensen en eisen door te vertalen naar de prachtige antracieten houten jaloezieën. Het vertrouwen in onze producten vertalen we door naar twee jaar garantie voor jouw nieuwe raamdecoratie.

Binnen 10 tot 15 werkdagen zijn je nieuwe jaloezieën klaar om opgehangen te worden. Doe je dit zelf? Dan krijg je van ons handige instructies om aan de slag te gaan. Uiteraard zijn onze monteurs bereikbaar wanneer je hulp nodig hebt. Laat je onze monteurs liever de klus helemaal overnemen? Dan plannen we met jou de dag en de tijd waarop we langskomen voor montage.

Genieten van precies goede antracieten houten jaloezieën

Heb je al je eisen en wensen op een rijtje en weet je welke raamdecoratie je wilt? Wij zijn zeer benieuwd naar jouw bestelling. Wil je liever nog even sparren en overleggen? Dat is geen enkel probleem. Onze verkoopadviseurs hebben alle vragen al een keer gehoord en zijn steengoed in jouw wensen omzetten naar passende raamdecoratie. Zoals de populaire houten jaloezieën 50mm of de horizontale houten jaloezieën. 

Samen met HxB geniet jij op korte termijn van je nieuwe houten jaloezie. Laat je ons weten wanneer we het komen monteren? Dan zorgt onze monteur ervoor dat je de komende jaren kunt genieten van de precies goed gekozen raamdecoratie.

Samenstellen en prijs berekenen