Rolgordijnen grijs van HxB

Is grijs een kleur die veel terugkomt in jouw interieur? Dan zijn de grijze rolgordijnen van HxB vast een mooie toevoeging aan je inrichting. Deze kleur rolgordijnen is erg populair in onze webshop. Niet zo gek, want de kleur grijs kun je overal mee combineren en is in vele tinten te verkrijgen. Van klassiek grijs tot industrieel grijs, en van moderne inrichting tot landelijke inrichting. Ook wij zijn erg fan van de kleur grijs in huis.

Onze grijze rolgordijnen hebben een aantal fijne voordelen. Ze maken het namelijk mogelijk om de lichtinval en de mate van privacy bij jou thuis te controleren. Daarnaast leveren ze, door hun isolerende eigenschappen, een positieve bijdrage aan de energierekening. Tot slot zijn ze ook nog gemakkelijk schoon te houden met een stofdoek. Twijfel je nog? Of wil je onze grijze rolgordijnen direct bestellen?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Rolgordijn verduisterend grijs
Rolgordijn verduisterend grijs
Rolgordijn lichtdoorlatend grijs
Rolgordijn lichtdoorlatend grijs
Rolgordijn transparant grijs
Rolgordijn transparant grijs
Cassette rond
Cassette rond
Cassette vierkant
Cassette vierkant

Grijze rolgordijnen bestellen

Naast grijze rolgordijnen hebben we ook andere mooie kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van wit, zwart of groene rolgordijnen? Je vergelijkt alle kleuren en stoffen in onze online productconfigurator. Hierin vind je ook al onze verschillende ophangsystemen en rolgordijnen voor verschillende soorten ramen. We hebben bijvoorbeeld ook rolgordijnen speciaal voor dakramen en draai-kiepramen.

Heb je hulp nodig bij het bestellen? Of heb je vragen over onze grijze rolgordijnen? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met onze verkoopadviseurs. Zij staan je graag te woord via de chat of via de telefoon. Met hun jarenlange ervaring is geen uitdaging hen te gek en weten ze op iedere vraag een antwoord te vinden.

De juiste maten van jouw grijze rolgordijnen

Wil je liever een verkoopadviseur face-to-face spreken? Plan dan een gratis en vrijblijvende meet- en adviesafspraak. Een van onze adviseurs komt dan bij je langs om alle opties voor raamdecoratie te doorlopen en jouw ramen op te meten. Zo kun je de door jou gekozen kleuren thuis nog eens rustig bekijken en naast je inrichting houden, en weet je zeker dat je de juiste maten hebt. Omdat we alles op maat maken zijn de goede maten namelijk erg belangrijk.

Heb je een keuze gemaakt? Dan zorgt de verkoopadviseur ervoor dat de gekozen items in jouw online winkelmandje terecht komen. Wil je de grijze rolgordijnen ook door ons laten monteren? Geef dat dan aan voordat je op bestellen klikt. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak om bij je langs te komen.

Jarenlange ervaring met raamdecoratie

Na jouw bestelling gaan wij aan de slag met je nieuwe raamdecoratie. Met onze 25 jaar ervaring in het vak zijn we erg kundig in het fabriceren van duurzame en innovatieve rolgordijnen. Wij weten jouw wensen en eisen door te vertalen naar de perfect grijze rolgordijnen voor jouw ramen. Naast goede service en duurzame kwaliteit krijg je van ons ook twee jaar garantie op jouw nieuwe raamdecoratie. 

De nieuwe grijze rolgordijnen leveren we binnen 10 tot 15 werkdagen bij jou thuis. Laat je de raamdecoratie door ons monteren? Dan neemt een monteur het mee op het afgesproken moment. Wijs je hem de weg zodat hij aan de slag kan gaan?

Genieten van grijze rolgordijnen

Heb je al je wensen en eisen al concreet op een rijtje? Weet jij al welke ramen voorzien moeten worden van prachtige nieuwe grijze rolgordijnen? Wij van HxB zijn erg benieuwd wat we voor je gaan maken. Wil je liever eerst even sparren of overleggen met een specialist? Ook dan horen we graag van je. Geen vraag is voor ons te gek.

Van het kiezen van een kleur tot het monteren van het laatste schroefje: wij staan voor je klaar zodat je de komende jaren kunt genieten van jouw nieuwe raamdecoratie.

Samenstellen en prijs berekenen