Plisségordijn wit van HxB

Witte plisségordijnen? Die passen in iedere kamer en bij ieder interieur! De kleur wit is namelijk de perfecte basistint om mee te combineren. Kies je voor de witte plissés van HxB? Dan weet je zeker dat je raamdecoratie hebt die zal bijdragen aan een lichte en frisse ruimte.

Onze witte plisségordijnen passen prima bij een landelijk of modern interieur. Maar ook in een Scandinavisch interieur zal een plisségordijn in de kleur wit perfect passen. Geef je ruimte in een handomdraai een stijlvolle uitstraling en geniet van het spelen met de lichtinval en het regelen van privacy in je huis.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Plisségordijn verduisterend wit
Plisségordijn verduisterend wit
Plisségordijn lichtdoorlatend wit
Plisségordijn lichtdoorlatend wit
Plisségordijn transparant wit
Plisségordijn transparant wit
Plisségordijn honingraat stof
Plisségordijn honingraat stof

De voordelen van witte plissé gordijnen

Het woord plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. Dat geeft meteen al aan wat de unieke eigenschap is van onze plisségordijnen: ze plooien zoals een harmonica. Door de raamdecoratie in- en uit te vouwen regel je zelf de lichtinval of de mate van privacy die je prettig vindt.

En dat zijn niet de enige voordelen van onze plisségordijnen. Met de honingraat plisségordijnen draag je jouw steentje bij aan duurzaamheid. De dubbele stof, die het honingraat effect creëert, zorgt voor extra isolatie omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Ook erg fijn voor de energierekening. 

Privacy met witte plisségordijnen

Naast de honingraat variant hebben we ook de Top down Bottom up plisségordijnen. Deze variant is erg geschikt als draai-kiepraam plisségordijn. Deze vorm van raamdecoratie is aan twee kanten te bedienen, waardoor je zelf beslist hoe hoog (of laag) je het plisségordijn wilt hebben hangen. Hierdoor kan het plisségordijn klein en onopvallend zijn, maar ook groot en ruimtelijk door de witte kleur. Het Top down Bottom up plisségordijn kun je ook in het midden van het raam hangen, zodat je privacy creëert door op gluurhoogte het raam te bedekken.

Zoals je ziet en leest heeft HxB een ruim assortiment aan verschillende soorten plisségordijnen. Niet alleen hebben we verschillende kleuren en stoffen, maar ook verschillende ophangsystemen en varianten van het plissé zelf. Alle mogelijkheden vergelijk je gemakkelijk in onze online productconfigurator. Hier kun je bijvoorbeeld witte honingraat, zwarte plisségordijnen of plisségordijnen voor kunststof kozijnen met elkaar vergelijken.

De juiste keuze met hulp van de verkoopadviseur

Kom je er online niet helemaal uit of vind je het fijn om te overleggen met iemand van HxB? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs of plan een gratis en vrijblijvend meet- en adviesgesprek. Eén van onze verkoopadviseurs komt dan bij je langs om alle ramen in te meten en alle mogelijkheden voor plisségordijnen met je door te nemen. We zijn erg benieuwd of je uiteindelijk voor de witte plisségordijnen gaat of misschien toch kiest voor onze verduisterende plisségordijnen.

Als jullie samen jouw wensen en eisen hebben door vertaald naar de juiste raamdecoratie, dan zorgt de verkoopadviseur ervoor dat de door jouw gekozen artikelen in het online winkelmandje terecht komen. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen en aan te geven of je de raamdecoratie zelf wilt monteren of dat wij dat voor je gaan doen. Zo gemakkelijk gaat dat bij HxB.

Plisségordijnen laten monteren

Ga je zelf aan de slag met de montage? Dan leveren we de plisségordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen na bestellen bij jou thuis. Uiteraard krijg je daarbij heldere instructies voor zelfmontage en zijn onze verkoopadviseurs altijd bereikbaar als je hulp op afstand nodig hebt.

Laat je de montage aan ons over? Dan neemt één van onze monteurs jouw nieuwe raamdecoratie mee op het afgesproken moment. Je hoeft hem dan alleen maar de weg te wijzen en aan de gang te zetten. Je mag erop vertrouwen dat hij jouw nieuwe witte plisségordijnen precies goed ophangt en al het verpakkingsmateriaal weer meenemen. 

Samenstellen en prijs berekenen