Plisségordijnen kunststof kozijnen van HxB

Vroeger waren veel huizen voorzien van houten kozijnen. Dat was erg handig voor raamdecoratie, want die boorde je daar gemakkelijk in vast. Helaas is hout niet zo duurzaam en is het vervangen van kozijnen is een kostbaar klusje. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen daarom razend populair: ze zijn onderhoudsvriendelijk, warmtewerend en zelf isolerend. Een stuk beter voor de energie- en spaarrekening.

Ondanks de voordelen is er één dilemma bij kunststof kozijnen: het plaatsen van raamdecoratie. Want in jouw mooie kunststof kozijnen wil je natuurlijk niet boren. Gelukkig hebben we daar bij HxB een geschikt oplossing voor gevonden: het plaatsen van plisségordijnen met klemsteunen. Niet meer boren, wel genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Nu 40% korting!

Maak een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Verduisterende plisségordijnen
Verduisterende plisségordijnen
Lichtdoorlatende plisségordijnen
Lichtdoorlatende plisségordijnen
Transparante plisségordijnen
Transparante plisségordijnen
Honingraat stof
Honingraat stof

Plisségordijn voor kunststof kozijnen

Voor kunststof kozijnen hebben we bij HxB verschillende plisségordijnen. Onze honingraat plisségordijnen en top-down-bottom-up plisségordijnen zijn beide erg populair en geschikt voor de meeste raampartijen. Daarnaast hebben we ook nog draai-kiepraam plisségordijnen. Het honingraat plisségordijn is voorzien van een dubbele stof en krijgt daardoor het uiterlijk van een honingraat. De dubbele stof zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daardoor isolerend en energiebesparend. Fijn voor de energierekening! 

De Top Down Bottom Up variant is van twee kanten te bedienen: van boven en van onderaf. Hierdoor beslis je zelf of je het plisségordijn hoog, laag of in het midden wilt hebben hangen. Vooral in het midden is erg populair: dit is namelijk vaak de ‘gluurhoogte’ van voorbijgangers. Natuurlijk kun je met de top-down-bottom-up variant het raam ook helemaal voorzien van het plisségordijn. Erg handig wanneer je verduisterende plisségordijnen in de slaapkamer hebt hangen. 

Franse plisségordijnen als raamdecoratie

Het woord plissé komt voort uit de Franse taal en betekent geplooid. De stof van de raamdecoratie wordt namelijk opgevouwen en uitgevouwen tijdens het gebruik. Een erg toepasselijke naam dus. Door dit in- en uitvouwen kunnen plisségordijnen klein en onopvallend zijn, maar ook groot en sprekend. Door te spelen met verschillende kleuren en stoffen bepaal je zelf hoe opvallend de raamdecoratie is.

In onze online productconfigurator vergelijk je alle mogelijkheden die we hebben. Van lichtdoorlatende plisségordijnen tot zwarte plisségordijnen. Heb je iets gevonden wat je bevalt? Sla het dan op om later nog eens te bekijken of bestel direct. Liever online nog eens bekijken en meteen je kunststof kozijnen laten opmeten? Plan dan een gratis en vrijblijvend advies- en meetgesprek in met een van onze verkoopadviseurs. Zij komen graag bij je langs om je verder te helpen.

Plisségordijnen meten en monteren

Ben je er helemaal uit na het advies- en meetgesprek? Dan plaatst de verkoopadviseur jouw gekozen raamdecoratie in je online winkelmandje. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen en aan te geven of wij de montage voor je mogen verzorgen. Ga je de montage zelf doen? Dan kun je de plisségordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen thuis verwachten. 

Gaan wij voor je monteren? Dan nemen we na jouw bestelling contact met je op om een afspraak in te plannen voor onze montageservice. Wij rekenen daarbij vaste prijzen voor de voorrijkosten (€64.50) en de montage per product (€29.50). De monteur is dan bij jou op de afgesproken dag, en gaat pas weg als alles hangt en netjes opgeruimd is. En zoals afgesproken: hij zal niet boren in jouw kunststof kozijnen.

Duurzame en innovatieve plisségordijnen voor kunststof kozijnen

Al onze plisségordijnen worden op maat gemaakt op basis van jouw wensen en eisen. Met behulp van onze jarenlange ervaring en zorgvuldige collega’s krijg jij duurzame en innovatieve raamdecoratie van topkwaliteit. Deze kwaliteit garanderen we dan ook met twee jaar garantie.

Concreet jouw wensen en eisen bespreken of die nieuwe plisségordijnen voor jouw kunststof kozijnen bestellen? Neem dan vooral contact met ons op. We staan klaar om jouw precies goede raamdecoratie te realiseren.

Samenstellen en prijs berekenen