Roze rolgordijnen van HxB

Het assortiment van HxB is ontzettend ruim. Dat blijkt wel uit onze roze rolgordijnen op maat. Met deze vrolijk kleur creëer je thuis een extra fleurig effect. Dat kan met een felroze kleur in de kinderkamer, maar ook met een zachtroze kleur in bijvoorbeeld de woonkamer. Ze zeggen niet voor niets: mooi roze is niet lelijk!

Onze roze rolgordijnen hebben naast een decoratieve werking ook een functionele werking. Rolgordijnen leveren namelijk een hoop voordelen. Naast dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, hebben ze ook isolerende eigenschappen. Dit betekent dat ze in de zomer de warmte buiten houden, en ’s winters de warmte juist binnen. Daarnaast heb je met roze rolgordijnen de volledige controle over de mate van privacy en lichtinval in je huis. Tot slot hebben we verschillende soorten ophangmogelijkheden, waardoor je niet in de kozijnen hoeft te boren om ze op te hangen.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Rolgordijn verduisterend roze
Rolgordijn verduisterend roze
Rolgordijn lichtdoorlatend roze
Rolgordijn lichtdoorlatend roze
Rolgordijn transparant roze
Rolgordijn transparant roze
Cassette rond
Cassette rond
Cassette vierkant
Cassette vierkant

Ruime keuze uit een breed assortiment

In onze online productconfigurator vergelijk je alle kleuren, stoffen en ophangsystemen uit ons assortiment. Door realtime te zien wat mogelijk is, maak je snel en gemakkelijk een keuze. Worden het felroze elektrische rolgordijnen met verduisterende eigenschappen? Of juist zachtroze, semi-transparante rolgordijnen voor een draai-kiepraam? HxB heeft het allemaal in huis.

Zo veel ramen, zo veel wensen en eisen. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Schroom dan niet om onze verkoopadviseurs om advies te vragen. Geen vraag is ze te gek, en geen uitdaging te groot. Met hun jarenlange ervaring weten zij namelijk hoe ze jouw wensen kunnen omzetten in de juiste sfeer in huis. Indien gewenst kunnen ze ook een gratis kleurstaal opsturen, of langskomen voor een gratis en vrijblijvende meet- en adviesafspraak.

Roze rolgordijnen voor ieder raamtype

Tijdens een meet- en adviesafspraak komen we bij je langs om alle opties te bespreken en de maten van de ramen op te nemen. Erg fijn als je bijvoorbeeld een dakraam of een lichtkoepel hebt. Bij deze ramen zijn de maten vaak wat lastiger op te meten. Maar ook normale ramen en draai-kiepramen meten we voor je op. Zo weet je zeker dat jouw toekomstige raamdecoratie goed en stevig komt te hangen.

Naast het opmeten is er ruim de tijd om ons uitgebreide assortiment te bespreken. Moeten jouw nieuwe roze rolgordijnen misschien elektrisch zijn? Of wil je er zijgeleiders bij bestellen zodat je geen last meer hebt van lichtkieren? De adviseur helpt je graag met de juiste keuze en zorgt ervoor dat de door jou gekozen producten in je online winkelmandje terug te vinden zijn.

Bestellen bij HxB

Na het ontvangen van jouw bestelling gaan we aan de slag. We leveren onze producten binnen 10 tot 15 werkdagen, en altijd volledig op maat. Zo weet je zeker dat je niet het dertiende rolgordijn uit het dozijn hebt, maar een uniek rolgordijn dat past bij jouw wensen en eisen. Daarnaast zijn onze rolgordijnen van duurzame en innovatieve kwaliteit, en krijg je van ons twee jaar garantie.

Bij het bestellen kun je ook aangeven of wij de montage voor je mogen verzorgen. Als je dat graag wilt, dan maken we direct na jouw bestelling een afspraak. Een monteur zal jouw nieuwe roze rolgordijnen dan meenemen op een afgesproken moment. Wijs je hem het juiste raam? 

Een roze rolgordijn precies op maat

Heb jij al concreet op een rijtje waar jouw roze rolgordijnen aan moeten voldoen? Zo niet, dan kan het helpen om te bepalen welke functie jouw raamdecoratie moet hebben. Komen de roze rolgordijnen in de slaapkamer te hangen? Dan adviseren we onze verduisterende stoffen met zijgeleiding, zodat je kunt rekenen op een donkere slaapkamer zonder lichtkieren.

Komen de nieuwe roze rolgordijnen in de keuken of in de woonkamer? Dan zijn onze semi-transparante of transparante stoffen erg geschikt. Die zorgen namelijk voor privacy, maar ook voor lichtinval. Wil je ze kunnen bedienen vanuit een luie stoel? Dan hebben we zelfs elektrische rolgordijnen. Met ons ruime assortiment zit je altijd precies goed.

Samenstellen en prijs berekenen