Rolgordijnen draai-kiepramen van HxB

Draai-kiepramen zie je steeds meer in (nieuwe) huizen. Logisch, want deze moderne ramen zijn ontzettend praktisch. Je hoeft een raam namelijk niet meer helemaal open te zetten om frisse lucht binnen te laten. Naast de praktische voordelen geven draai-kiepramen ook een uitdaging: het bevestigen van de juiste raamdecoratie. Rolgordijnen kun je immers niet monteren zoals je dat bij een normaal raam zou doen.

HxB heeft daar een mooie oplossing voor gevonden: rolgordijnen voor draai-kiepramen. Deze zijn vast te zetten met een zijgeleider, of te bevestigen met klemmen zodat je niet hoeft te boren in de kozijnen. Wat voor rolgordijnen heb jij nodig voor je draai-kiepraam?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Verduisterende rolgordijnen draai-kiepraam
Verduisterende rolgordijnen draai-kiepraam
Lichtdoorlatende rolgordijnen draai-kiepraam
Lichtdoorlatende rolgordijnen draai-kiepraam
Transparante rolgordijnen draai-kiepraam
Transparante rolgordijnen draai-kiepraam

Over rolgordijnen voor kiep-kantelramen

Draai-kiepramen worden ook wel kiep-kantelramen genoemd. Dit omdat het raam zowel kan draaien als kiepen. In de kiepstand zet je de bovenkant van het raam open, zodat het huis lekker kan luchten. Wil je de boel echt lekker doorwaaien, of de ramen eens goed schoonmaken? Dan kan het raam geheel opengezet worden. 

Omdat het raam twee kanten op kan en ze in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn is het soms lastig om de juiste raamdecoratie te vinden. Gelukkig hebben we bij HxB een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Van zwarte rolgordijnen tot grijze rolgordijnen, samen vinden we iets geschikts voor jouw raampartij.

Rolgordijnen voor draaikiepramen altijd op maat

In onze online productconfigurator vergelijk je alle rolgordijnen die we hebben. Ook onze elektrische rolgordijnen en rolgordijnen met zijgeleiding zie je hier terug. Vind je het lastig om een keuze te maken, of weet je niet zo goed of je moet kiezen voor transparante of verduisterende rolgordijnen, schroom dan niet om contact op te nemen. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Naast telefonisch helpen we je ook tijdens een gratis en vrijblijvend meet-en adviesgesprek. Een adviseur komt dan bij je langs om alle mogelijkheden uit ons assortiment met je door te nemen. Dit is ook een goed moment om de kleuren die je in je hoofd had naast jouw interieur te houden. Indien gewenst neemt de verkoopadviseur tijdens zijn bezoek ook de maten op voor de rolgordijnen voor jouw draai-kiepramen. Zo weet je zeker dat je de juiste maten hebt en de juiste raamdecoratie kiest.

Meten, bestellen en monteren

Als jij er na de afspraak helemaal uit bent, dan plaatst de verkoopadviseur jouw nieuwe raamdecoratie in het online winkelmandje. Op onze website geef je ook gemakkelijk aan of wij ook de montage voor je mogen verzorgen. Helemaal tevreden met de door jou gekozen raamdecoratie? Klik dan op bestellen. Wij gaan dan direct aan de slag met jouw nieuwe rolgordijnen.

Ga je de montage zelf doen? Dan ontvang je de raamdecoratie met montageinstructies binnen 10 tot 15 werkdagen bij jou thuis. Onze verkoopadviseurs zijn altijd bereikbaar om je te helpen als je vragen hebt. We willen namelijk dat jouw nieuwe raamdecoratie goed komt te hangen. Mochten wij de montage voor je verzorgen, dan zijn we er op een afgesproken moment om aan de slag te gaan.

Innovatieve en duurzame rolgordijnen voor draai-kiepramen

De raamdecoratie van HxB wordt op maat gemaakt, op basis van jouw wensen en eisen en onze eigen jarenlange ervaring. We vinden het erg belangrijk dat we de kwaliteit van onze rolgordijnen waarmaken en waarborgen, en dat we oplossingen kunnen bieden voor de meest uitdagende raampartijen. Daarom hebben we een ruim assortiment, met zelfs rolgordijnen voor dakramen, én geven we op al onze producten twee jaar garantie. 

Met onze rolgordijnen voor draai-kiepramen kies je voor topkwaliteit, de perfecte maat en een uitstraling die bij jouw huis past. Je kunt immers alleen jarenlang genieten van jouw nieuwe raamdecoratie als je weet dat het precies goed is.

Samenstellen en prijs berekenen